TRAŽIMO DOM: male gradske lođe uredili smo za par sati

Četvrtu sezonu emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec završili smo u Rijeci gdje nas je osim lijepog pogleda na Kvarner dočekala i jedna lođa koju je trebalo urediti za dolazak klijentice Tine.


 

Stan na prvom katu zgrade smještene u kvartu Podmurvice krije manju lođu na koju se može izaći i iz dnevne sobe i kuhinje. Gleda na zelenilo i park što znači da je mirna jutarnja kava ovdje zagarantirana. Polaznica Škole za dizajn interijera, Iva Grubišić, dobila je zadatak urediti uz nju i dnevni boravak kako bi Tina, ali i ostali potencijalni kupci mogli na prvu dobiti dojam kako bi ovdje bilo živjeti.

 

Tlocrt dijela stana u Podmurvicama


Ivina ideja je bila urediti lođu kao malu lounge zonu. Prvi korak bio je skrivanje stare zelene ograde bambusovom prostirkom. Detaljima poput tegli s cvijećem, podnom rasvjetom i neizostavnim jastučićima postigli smo željeni efekt. Budući da je riječ o lođi manje kvadrature na koju se izlazi iz dvije prostorije, bilo je nužno paziti da ju se ne pretrpa s previše stvari.

Kako je tekao proces uređenja pogledajte u epizodi dostupnoj na našem You Tube kanalu.

foto: Darko Mihalić

Još smo jednu lođu uredili, ovaj put u zagrebačkom kvartu Stenjevec. Stan je u potpunosti prazan i spreman za nove vlasnike. Kako je našoj kandidatkinji Lidiji vrlo važno pronaći stan s balkonom, lođom ili terasom, tako je naš zadatak od samog početka bio vrlo jasan – uz dnevni boravak, urediti i nju. Dvije udobne fotelje, stolić i tepih uz par detalja bili su dovoljni da uz pogled na grad, oduševe Lidiju.

Slažete li se?

Tlocrt dijela stana u Stenjevcu

 

foto: Darko Mihalić

Pridružite nam se u kreiranju pete sezone emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“. Naši agenti očekuju vaš poziv na broj telefona +38512301330 ili e-mail poruku na info-nekretnine@mmi.hr

Komentari