ORMAR O KOJEM SVAKA ŽENA MAŠTA… evo kako možete kopirati ovaj prostor!

Ženski ormari, baš kao i ženska torbica, kriju mnoge tajne… a skoro svaka pripadnica ženskog spola sanja o savršenom kutku koji će organizirati po svojoj želji. Možda ćemo tako izbjeći svakodnevno pitanje – što obući danas?

 


Studio Mirjana Mikulec Interijeri osmislio je žensku oazu iz snova po želji jedne klijentice. Kako je ideja bila ostaviti dovoljno prostora za uređivanje, a sve što se može spremiti u ormare da tamo i bude, izazovno je bilo osmisliti kako da interijer ipak bude dovoljno prostran a funkcionalan s obzirom na kvadraturu.

Tako su ugrađeni ormari po mjeri na čija su vrata postavljena velika ogledala – na taj se način prostor udvostručio. Tako smo dobili dovoljno prostora i polica za spremanje  – što je uvijek poželjno. U ormar se tako može spremiti i daska za peglanje, pa i lako prenosiva parna postaja koja olakšava glačanje i svakodnevnu pripremu za sve aktivnosti.

Postavljen je i meki tepih koji je vizualno odvojio zone, a na centralnoj poziciji se našao ružičasti tabure. Nasuprot ormara postavljen je dvostruki ladičar gdje se mogu spremiti sve važne sitnice, a uz nekoliko detalja poput zlatne lampe, svijećnjaka, kutijice za nakit, okviri za slike, a poseban šarm daju i vintage fotografije holivudskih zvijezda.

 

 

Kako postići sličan izgled u vlastitom domu? Donosimo vam popis proizvoda:

1. Parna postaja Electrolux E8ST1-8EG
2. Tabure Cherry, Kare
3. Tkani tepih Novel, Lesnina
4. Ladičar Hemnes Ikea
5. Okruglo ogledalo, Lesnina 
6. Stolna lampa Atollo, Et Cetera
7. Svijećnjak Lina, Prima
8. Poster, Marilyn Monroe Ballerina Triptych, Europosteri
9. Kutija s poklopcem, Vivre
10. Miris za dom, H&M Home
11. Ukrasna vaza Aria, Prima

Komentari