Odbrojavanje: kuhinje 2017. godine

Podsjetimo se zanimljivih interijera koje ste mogli vidjeti u 12. sezoni In Dizajna.

Božićne liste “dobrih” i “loših” su iza nas. (Vjerujemo da ste svi zaslužili biti na onoj prvoj.) No, vrijeme leti i lagano se približavamo novoj 2018. godini. Neki su trendovi već najavljeni, a mi se želimo podsjetiti projekata koje smo vam pokazali u posljednjoj, 12. sezoni In Dizajna. Počnimo s kuhinjama.

Kuhinjski otok

Segment u dizajnu kuhinjskih prostora koji se pokazao funkcionalnim i atraktivnim svakako je kuhinjski otok. U mnogim prostorima njegova je pogodnost vizualno odvajanje kuhinjskog prostora i blagovaonice. No ne treba zaboraviti i na dodatnu vrijednost ovog koncepta – povećanje radne plohe, skladišnog prostora te korištenja kao osnovnog mjesta za objedovanje. Ovisno o veličini  i stilu koji preferirate, ove ste sezone mogli vidjeti nekoliko rješenja za upravo ovu ideju iskorištavanja kuhinjskog prostora.

Profilirane fronte

Stilski koncept koji je ove sezone prevladavao objedinjuje klasiku i minimalizam. U kuhinjskim se prostorima nastojalo osigurati što preglednije organiziranu unutrašnjost elemenata kako bi se klijentima omogućilo skladištenje svih potrebnih pomagala. Doza elegancije uvodila se ne samo probranim detaljima već i frontama elemenata. Od izbora ručkica i mehanizama do obrade. Freziranje fronti u konačnici je definiralo njihov profinjen izgled.

Originalno, a dostupno

Odabirete li umjesto medijapana iveral, ove smo vam sezone pokazali kako kombinacijom boja i načinom obrade možete dobiti vizualno vrlo atraktivnu kuhinju. Njen finalan izgled zaokružili smo izborom pločica čijim smo rasporedom razigrali zatvoren i mračan prostor.

Trebate li još inspiracija, posjetite našu Youtube stranicu. Tamo vas čekaju sve propuštene inspiracije iz posljednje sezone.

Komentari