U izmjenjenom ruhu: Stiže nova, 13. sezona emisije ‘InDizajna s Mirjanom Mikulec’

U nedjelju, 25. ožujka kreće emitiranje nove sezone ‘InDizajna’, popularne emisije o uređenju interijera koju ne propuštaju ljubitelji estetike, lijepih prostora i detalja. Nove epizode donose novu dozu inspiracije za uređenje interijera, pregršt korisnih i praktičnih savjeta te trikova, ali u  osvježenom izdanju

 

Taman kada ste počeli razmišljati o proljetnom makeoveru svoga doma i o tome kako biste rado unijeli neke promjene i osvježili prostor, stiže pomoć u vidu novih nastavaka emisije ‘InDizajn s Mirjanom Mikulec’. Dostojnu dozu inspiracije za vaše nove poduhvate u kući svakako ćete dobiti u barem jednom od naših 12 nastavaka koji na RTL-u kreću s emitiranjem u nedjelju 25. ožujka. Iznenađenje za gledatelje zasigurno će biti i nove rubrike.

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

U sedam godina postojanja emisije, nastojala sam mijenjati koncepciju, uvoditi nove rubrike i osvježiti postojeće, kako bih našim gledateljima pružila što kvalitetniji i atraktivniji sadržaj, vodeći se njihovim potrebama i željama. To sam  učinila i u ovoj sezoni pa će se gledatelji već u prvoj epizodi upoznati s novim rubrikama.“- izjavila je dizajnerica interijera i autorica emisije Mirjana Mikulec i predstavila novitete. U prilogu „Uredi svoj dom“ Mirjana zajedno s vlasnicima uređuje njihove prostore, raspolažući predviđenim budžetima, a u drugoj novoj, ništa manje atraktivnoj rubrici „Riješi moj problem“, InDizajn tim bit će u ulozi odreda za kućne intervencije gdje će uz pomoć majstora pomagati gledateljima da urede problematične točke u domu.

 

U ovoj sezoni i dalje ćemo moći pratiti radove dizajnerskog studija Mirjane Mikulec, vidjeti kako je bilo na prestižnom milanskom sajmu namještaja Salone del Mobile te imati priliku zaviriti iza vrata najljepših interijera europskih metropola.

 

Ne propustite u nedjelju, 25. ožujka uključiti svoj tv u 10.25 i uživati u novoj dozi inspiracije, savjeta i lijepih prostora!

 

Komentari