Novi proizvodi, tv buvljak, projektiranje i popusti: svratite obavezno na štand domaćina sajma

U obilasku InDizajn sajma koji kreće sutra, 23. rujna u zagrebačkoj Areni ne zaboravite svratiti na štand Mirjana Mikulec interijera. Upoznajte naš dizajnerski studio kao i sve ostalo što radimo na licu mjesta te nabavite naše proizvode po promotivnim cijenama!

 


Nadamo se da na ovogodišnjem InDizajn sajmu, koji se održava od 23. do 25. rujna nećete zaobići štand Mirjana Mikulec interijera. No, lako ćete ga prepoznati jer na njemu uvijek vlada poprilična gužva, koja vjerujemo neće izostati i na ovogodišnjem, 5. izdanju sajma.

Ovo je prilika svim posjetiteljima da se upoznaju s dizajnericom Mirjanom Mikulec kao i svim djelatnostima kojima se bavi njezina tvrtka uz šalicu ukusne i aromatične kave by DeLonghi. 

S jednog od prijašnjih sajmova / Foto: Darko Mihalić

Krenimo redom…

Dizajnerski studio – U razgovoru s našim arhitektima i dizajnerima informirajte se o usluga koje vrši naš studio – idejnom i izvedbenom rješenju, kao i online savjetovanju. Tako će vam biti i jasnije kako teče proces projektiranja nekog prostora i što on sve mora i može uključivati!

Agencija za nekretnine – U sastavu tvrtke Mirjana Mikulec interijeri već dvije godine, paralelno s pokretanjem emisije Tražimo dom postoji i agencija za nekretnine. Naši agenti vas očekuju na štandu kako bi vam pomogli u potrazi za domom ili prodaji postojećeg. Dođite i saznajte sve o ponudi nekretnina koje imamo za vas!

Škola za dizajn interijera – Ako niste uspjeli doći na Dan otvorenih vrata naše škole za dizajn, sad je prilika da se pobliže upoznate s našom ustanovom za obrazovanje odraslih. Navratite do nas na sajam i informirajte se iz prve ruke o programima za stilista i dizajnera interijera koje nudimo kao i uvjetima upisa te  postanite njezin polaznik već ove jeseni!

S jednog od prijašnjih sajmova / Foto: Darko Mihalić

PRILIKA ZA SHOPPING SA SUPER POPUSTIMA!

POP UP STORE – Naš štand nastavlja tradiciju ponude proizvoda s potpisom Mirjane Mikulec. Ovo je prilika da po sajamskom popustu nabavite svijeće, knjige, posteljine, ručnike, posuđe, deke… by Mirjana Mikulec! Također, bit će predstavljena i nova linija posteljine Retro!

Skoknite na naš webshop i odaberite već sada proizvode koje ćete na sajmu na našem štandu nabaviti po promotivnim cijenama!

TV BUVLJAK – Zavirite i u ovaj MM kutak i kupite neke komade i detalje viđene u emisijama InDizajn i Tražimo dom! Naravno, s popustom!

S jednog od prijašnjih sajmova / Foto: Darko Mihalić

ŠTO SE NUDI NA OSTATKU SAJMA?

Pored bogatog sadržaja na štandu Mirjana Mikulec interijera, očekuje vas preko 80-ak izlagača iz svijeta uređenja interijera – od instalacija i izolacije, preko podnih i zidnih obloga, gotovog i namještaja po mjeri pa sve do kućanskih i multimedijskih uređaja i dekoracija. To je sve i više nego dovoljan razlog da dođete na 5. jubilarni InDizajn sajam od 23. do 25. rujna u zagrebačkoj Areni kojem je ove godine pokrovitelj Hrvatska gospodarska komora.

Trodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus – Biljni terarij by Dnevna doza biljaka, Osnove keramike i Naprednu keramiku by Tea Radić te Osnove dizajna interijera by Ivana Niskota. 

S radionice izrade Biljnog terarija na prošlom sajmu / Foto: Darko Mihalić

Svoje mjesto na radionicama osigurajte još danas preko sustava Entrio!

Posjetitelji će moći posjetiti i Bazar (powered by Boom Box), jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s unikatnim proizvodima koji će oplemeniti svaki dom.

Za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, kao i umjetnička izložba kolektiva 36 Mountains. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku gdje ih očekuje igra i druženje pod budnim okom teta čuvalica.

Mirjana Mikulec s članicama udruge Nismo same na jednom od prošlih sajmova / Foto: Darko Mihalić

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma, svakako je bogata nagradna igra s fondom preko 170. 000 kuna, u kojoj možete osvojiti glavnu nagradu: 50.000 kn vrijedno opremanje doma u Primi i još mnoštvo ostalih vrijednih nagrada za svoj dom.

Dobitnica nagrade s prošlog sajma / Foto: Darko Mihalić

I ove godine pripremljena su stručna predavanja za dizajnere i arhitekte u suradnji s Orisom i pod pokroviteljstvom Mastercarda. Predavanja su uvrštena u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata iz područja C: Gradnja; Održiva gradnja i Kontekst.

Komentari