Ivona Jurić, Jelena Bando i Sebastijan Dračić izlažu na 2. InDizajn sajmu

Po prvi puta 2. InDizajn – Festival modernog doma ugošćuje članove HDLU-a

Ovogodišnji sajam u organizaciji Mirjane Mikulec i RTL-a, koji će se održati od 14. do 17. rujna u Areni Zagreb, ugostit će izložbu mladih i perspektivnih hrvatskih umjetnika, ujedno i članova HDLU-a koji će na 80 m2 predstaviti svoje stvaralaštvo.

Jelena Bando. Foto: oto Juraj Vuglac

Ivona Jurić, Jelena Bando, Sebastijan Dračić i mnogi drugi bit će dio ove zanimljive priče sa zajedničkim ciljem organizatora i HDLU da približe posjetiteljima hrvatske umjetnike, ali i činjenicu da su umjetnička djela sastavni dio uređenja modernog doma.

Umjetnička djela nemaju samo potpis svojih autora, već i vlasnika koji upravo slikama, crtežima ili skulpturama daju osobni dodir životnom prostoru čineći ga tako svojim domom.

Ivona Jurić

Posjetitelji sajma moći će razgledati izložbu, porazgovarati s kustosom, kupiti umjetnička djela, ali i družiti se s umjetnicima na radionicama Art & Coffee, koje će se održavati svakog dana trajanja sajma. Svakog će dana posjetitelji imati priliku pobliže upoznati po jednog od umjetnika.

Sebastijan Dračić. Foto: Roberto Pavić

Svi zainteresirani članovi HDLU-a mogu se javiti na hdlu@hdlu.hr kako bi se raspitali oko uvjeta za sudjelovanje na izložbi.

Komentari