H&M HOME 🖤 PANTONE: nova kolaboracija koju jedva čekamo

H&M HOME 🖤 PANTONE linija dodataka za dom u predivnim bojama na našoj je listi želja i jedna čekamo da stigne.

 

 


H&M Home i Pantone najavili su uzbudljivu kolekciju koja na prvi pogled izgleda genijalno.

H&M Home linija dodataka i manjih komada namještaja za dom uvijek nas iznova oduševljava. To posebno vrijedi kada su posrijedi kolaboracije s drugim velikim brendovima. Nakon dizajnerske megazvijezde Jonathana Adlera, legendarne Diane von Furstenberg, Uncommon Matters i drugih, uskoro nam stiže linija u suradnji s institutom za boje Pantone.

Foto: H&M Home

VIVA MAGENTA: najbolji komadi u boji godine za 2023.

VIVA MAGENTA: Pantone objavio boju za 2023. godinu!

H&M HOME 🖤 PANTONE
foto: H&M Home

Boje koje čine ovu kolekciju su podijeljene u dvije palete – topla i hladna. Kolekcijom tako dominiraju pastelno zelena i boja petroleja, zatim pistacije, ružičaste, pa i boja marelice, narančasta, plava i druge. Ono što nam se posebno sviđa kod odabranih boja je svakako činjenica da su istovremeno upečatljive i nježne.

Foto: H&M Home

Posljednjih pola stoljeća Pantone predstavlja autoritet kada je pitanju odabir i određivanje boja u kreativnim industrijama. Za ovu kolekciju korišten je njihov prepoznatljiv dizajn uzoraka boja, što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled.

Foto: H&M Home

H&M HOME 🖤 PANTONE donosi niz dodataka za uređenje doma, pa su se tako u capsule kolekciji našle jastučnice za ukrasne jastučiće, mirisne svijeće, poslužavnik, vaze, zdjele, ali i podest te pomoćni stolić.

Foto: H&M Home

Cijela kolekcija u prodaju stiže 26. siječnja u odabrane H&M Home trgovine i na webshop. Cijene se kreću od 14,99 eura pa sve do 129 eura za podest.

Nama su posebno za oko zapele vaza i pomoćni stolić, a u nastavku pogledajte naše odabrane favortie iz nadolazeće kolekcije.

Komentari