Pravila nagradnog natječaja

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA  ”InDizajn&Meblo trade nagrađuju”

 

Članak 1.

Domus Nobilis d.o.o., Josipa Stadlera 76, Zagreb, Hrvatska, OIB 95477203184, (u daljnjem tekstu “Priređivač”) organizira nagradni natječaj pod nazivom ”InDizajn&Meblo trade nagrađuju” (u daljnjem tekstu “Nagradni natječaj”).

 

Članak 2.

Svrha Nagradnog natječaja je promocija InDizajna i Meblo tradea.

 

Članak 3.

Nagradni natječaj traje od 26.10.2022. do 30.10.2022. do 23:59 sati. Nagradni natječaj i Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na InDizajn fb stranici u feedu: https://web.facebook.com/INdizajnTV/

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 5.

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je: na fb stranici InDizajn s Mirjanom Mikulec https://web.facebook.com/INdizajnTV/ ili Instagramu InDizajn s Mirjanom Mikulec https://www.instagram.com/in_dizajn/  ili Instagramu Mirjana Mikulec: https://www.instagram.com/mirjana_mikulec/ u komentaru ispod objave natječaja navesti napisati kreativni odgovor na pitanje: ”Zašto baš ja zaslužujem osvojiti poklon iz Meblo tradea” te prihvatiti Uvjete Natječaja što se čini sudjelovanjem u nagradnom natječaju/odgovorom u komentaru. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na Priređivače isključivo pravo korištenja svojih uradaka u promotivne svrhe bez naknade autoru, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

 

Članak 6.

U Nagradnom natječaju bit će nagrađena 3 sudionika (1 na Facebooku InDizajn s Mirjanom Mikulec i 1 na Instagramu InDizajn s Mirjanom Mikulec i 1 na Instagramu Mirjana Mikulec) s najkreativnijim odgovorom objavljenim na način definiran u Članku 5. i to, sljedećim nagradama:

Dobitnik nagrade bit će obaviješten putem javne objave na InDizajn s Mirjanom Mikulec fb stranici/ InDizajn s Mirjanom Mikulec IG profilu/ Mirjana Mikulec IG profilu.

Dobitnik je dužan svoje osobne podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) dostaviti u inbox fb/IG InDizajn s Mirjanom Mikulec, tj. IG Mirjana Mikulec u svrhu dogovora oko preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik ne odazove na objavu u roku od 2 dana od odabira pobjednika, gubi pravo na nagradu. Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Meblo trade dostavlja nagradu dobitniku.

 

Članak 7.

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za informiranja o dobitniku i preuzimanja nagrade. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju sudionici pristaju da u slučaju dobitka nagrade, njihovo ime bude objavljeno u svrhu obavještavanja javnosti o odabiru dobitnika i sudjeluju u promotivnim aktivnostima Priređivača u vezi s Nagradnim natječajem.

Svi osobni podaci koji se prikupljaju, Priređivač čuva isključivo za potrebe nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka. Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju. Priređivač i Meblo trade će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko osvojene nagrade.

Sudionici Natječaja slanjem svojih podataka u inbox InDizajn s Mirjanom Mikulec fb stranice/ InDizajn s Mirjanom Mikulec IG/Mirjana Mikulec IG Priređivača imaju pravo:

  1. Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Priređivač pohranio
  2. Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje su Priređivač pripremili
  3. Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
  4. Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
  5. Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

 

Članak 8.

Po završetku nagradnog natječaja tročlani stručni žiri odabrat će najkreativnije odgovore o čemu će se sastaviti zapisnik. Odluka žirija je konačna. Odabir najkreativnijeg odgovora/ideje održat će se 31.10.2022.

 

Članak 9.

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

 

Članak 10.

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju sudionici su suglasni da ako postanu dobitnici u nagradnom natječaju, Priređivač može njihovo ime, adresu i sliku objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, elektroničkom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitnicima nagrada.

 

Članak 11.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Priređivač ne preuzima odgovornost ni za kakve pogreške u mreži, računalu ili softveru koje mogu ograničiti ili odgoditi slanje ili primanje prijava sudionika. Organizatori imaju pravo bilo kog sudionika isključiti iz Nagradnog natječaja, naročito ako sudionik zloupotrebljava pravila ili postoji sumnja u kršenje Uvjeta Natječaja, ili ako sudionik manipulira tijekom Nagradnog natječaja, ili postupa u lošoj vjeri, ili u slučaju više sile.

 

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Članak 14.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Meta ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj  natječaj.

Meta ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

 

Komentari
Podijeli
Sljedeći članak
Najnovije