Adaptacija: pogledajte kompletno preuređenje male kupaonice

Malu obiteljsku kupaonicu od četiri kvadrata čekala je kompletna adaptacija – proširenje, mijenjanje tlocrtnog rasporeda, sanitarija i keramičkih obloga. Pogledajte kako smo je preuredili.

Vlasnici su je željeli proširiti i iskoristiti prostor ispod stepenica, pa je prvi korak bila promjena dosadašnjeg tlocrtnog rasporeda. Otvaranjem niše ispod stepenica možda nismo dobili ljepši izgled, ali nam je tih dodatnih pola kvadrata dalo dovoljno prostora za perilicu za rublje i bojler koji je do sada bio na ulazu u stan.

Sanitarna oprema ostala je na istome mjestu, pa smo krenuli na onaj ljepši dio – odabir sanitarija i keramike. Lesnina je nedavno proširila kupaonski asortiman, pa smo ondje pronašli sve što nam je potrebno za kompletno opremanje.

Klijenti su željeli što jednostavniju kupaonicu u sivim nijansama. Odabrali smo imitaciju kamena različitih struktura kako bismo izbjegli monotonost i dobili izgled prirodnog materijala.

gfbboigfgofuiidfuo

Uz sive pločice odabrali smo jednostavan kupaonski ormarić s ogledalom i indirektnom rasvjetom. Prostor do zidića ispunjen je ormarićem budući da klijenti nisu željeli cijelu nišu zatvoriti vratima.

Nadamo se da će mlada obitelj uživati u novouređenom prostoru.

Komentari