Inspirirajte se: 15 bijelih kuhinja za svačiji ukus

Svjesni kako je kuhinja srce svakoga doma, za nju smo, kada namještamo novi ili adaptiramo postojeći dom, spremni najviše izdvojiti. Ako ste u potrazi za idealnim primjerkom, koji bi najbolje ispunjavao vaše potrebe, želje i mogućnosti, nudimo vam prijedloge koji će vas oboriti s nogu

 

Kuhinje nisu samo mjesto za spravljanje objeda, pohranjivanje namirnica te pranje posuđa. To im je osnovna namjena, ali one su puno više od toga. Sa ovime će se, vjerujemo, svi složiti. Za kuhinje nas naime često vežu najljepše uspomene – pokušaj spravljanja prvih kolača ili jela, najboljih tuluma koji su upravo tamo završili, druženja s obitelji, prijateljima… Zato nije nimalo neobično što ovaj prostor u interijerima zovu srce svakog doma.

Pored dnevnog boravka, kuhinje su mjesta u kojima najviše boravimo u svome domu i stoga je bitan njihov izgled, kao i koncepcija, odabir materijala, funkcionalnost. Većina nas nabavku nove kuhinje prepušta stručnjacima – arhitektima, dizajnerima i stolarima kako bi ona bila što bolje projektirana i izvedena, te imala izgled koji će se još dugo pamtiti. Ako ste u fazi da planirate novu kuhinju, nudimo vam nekoliko sjajnih prijedloga.

 

 

Komentari