SJAJNA TRANSFORMACIJA: Jasminka iz Krapine sada uživa u novom dnevnom boravku

Gospođa Jasminka iz Krapine osvojila je nagradni natječaj Iznenadi me. Ekipa InDizajna preuredila je njezin dnevni boravak u kojem se ništa nije mijenjalo nekoliko desetaka godina

 

 


Ekipa InDizajna nastavlja s iznenađenjima za naše gledatelje koji su osvojili nagradni natječaj. Ovoga puta su iznenadili gospođu Jasminku iz Krapine koja je na natječaj prijavila svoj dnevni boravak.

Riječ je dnevnom boravku čiji izgled nije mijenjan nekoliko desetaka godina i vapi za promjenom – osim što je dotrajao, namještaj čini da boravak izgleda bljedunjavo i zastarjelo.

Za preuređenje ovog prostora timu Mirjane Mikulec trebalo je nekoliko sati. Namještaj je promijenjen u potpunosti, a naravno, bilo je potrebno i urediti i zidove.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Zidovi su dobili novi sloj bijele boje, ali su dobili dekoracije – slike na platnu koje su bojom usklađene s cjelokupnim izgledom.

U Meblo Tradeu odabrana je svijetla sofa jednostavnih linija, bijela komoda za TV, pomoćni stolić, tepih, visilica i podna lampa.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“U samo nekoliko sati zastarjeli dnevni boravak koji nije uređivan više desetljeća dobio je potpuno novi izgled. Baza je svijetla kao i osnovni komadi namještaja, a monotonija je razbijena tepihom, podnom lampom i biljem. Odlučili smo se za svijetlu varijantu jer su prozori na istoku pa u popodnevnim satima kada se ovdje najviše boravi, nema puno svijetla”, kaže za kraj dizajnerica.


InDizajn / Foto: Marko Cindrić

U video prilogu pogledajte kako je tekla transformacija dnevnog boravka!

Komentari