Makeoverom je dnevni boravak napokon dobio ‘ono nešto’

Moderni Barbarin dnevni boravak doživio je sličnu sudbinu kao i većina prostorija ove namjene – nije nikada dovršen do kraja. Akcentni zid iznad garniture za sjedenje čeka uređenje, baš kao i prazan kutak koji se skriva iza police za knjige

 

Organizacija prostora te dekoriranje najveći su izazov prilikom osmišljavanja dnevnih boravaka. Nakon što uspijemo sve komade namještaja smjestiti da prostor bude maksimalno iskorišten, udoban i izgleda estetski skladno, ostaje nam još ‘samo’ završni touch – detalji koji će prostoru dati ‘ono nešto’. Upravo je to ono što mnoge od nas najviše muči – naoko sitnice mogu donijeti toliko željenu promjenu u prostor i znatno ga podići.

Čitateljica Barbara javila nam se upravo s takvim dvojbama i osvojila nagradni natječaj Riješi moj problem. Njezin dnevni boravak jako je lijepo i moderno osmišljen, no nedostajali su detalji na akcentnom zidu te neki sadržaj u kutu pored police za knjige. Barbara je poželjela da se upravo tamo nalazi radni kutak, te smo stavili uski radni stol po narudžbi, dok smo zid iznad garniture ispunili  uskim bijelim policama, fotografijama, slikama i zelenilom. Mala promjena u dnevnom boravku učinila je doista puno.

Uvjerite se u to u našem video prilogu!

 

 

PRIJE

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

POSLIJE

 

InDizajn

 

InDizajn
Komentari