NAGRADNI MAKEOVER ZA KARLA: nova prekrasna soba za našeg malog gledatelja

Novi nagradni makeover vodi nas u Ivanju Reku pored Zagreba. Dječak Karlo dobit će, zahvaljujući mami Zdenki koja ga je prijavila na natječaj, novu sobu, prilagođenu svome uzrastu i interesima

 

 


Ekipa InDizajn zaputila se u Ivanju Reku, naselje pored Zagreba, kako bi malenom Karlu preuredila sobu. Dočekala ih je mama Zdenka, koja je svoga sinčića i prijavila na nagradni makeover Iznenadi me i osvojila ga. Obitelj je nedavno uselila u novi stan, no Karlova soba je još uvijek nedovršena, ili kako nam je rekla mama Zdenka – nedorečena.

Zatečeno stanje u sobi nije do kraja funkcionalno, umjesto kreveta je tu trosjed, a nedostaje i radni stol budući da je Karlo uskoro predškolac te mu je potreban kutak za crtanje i pisanje, aktivnosti koje inače jako voli.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Prvi korak bio je bojanje zidova kako bi soba izgledala atraktivnije i lijepše. Odabrane su dvije boje – svijetlo zelena i tamno plava, koje su se pokazale kao izvrsan spoj.

Drugi korak bio je novi namještaj – kako je kauč dotrajao i nije pogodan za spavanje, zamijenjen je novim ležajem. Od ostalog namještaja zadržan je samo bijeli ormar koji je nov, a i lijepo dizajna pa se dobro uklapa u promijenjeni izgled sobe.

Pored kreveta, soba je dobila i radni stol i stolicu, komodu, tepih, zidne police, zavjese i dekorativne detalje te tako poprimila konačni izgled.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Boje na zidovima i novi namještaj učinili su, naravno, glavnu razliku, ali završni detalji nisu ništa manje važni. Vodili smo se mišlju da igračaka u dječjoj sobi ne može biti previše”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

Kako su mama Zdenka i dječačić Karlo reagirali na izgled nove sobe pogledajte u video prilogu!

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari