Fantastična promjena obiteljske blagovaonice u maloj dnevnoj zoni

Nagradni makeover Iznenadi me ovaj puta nas vodi u jedan obiteljski stan gdje je tim Mirjane Mikulec preuredio bezlični dnevni boravak. Njega je na natječaj prijavila sestra vlasnice

 

 

Andrea je prijavila na nagradni natječaj Iznenadi me sestrinu blagovaonicu, koja je spremna za preuređenje. Tako će tim Mirjane Mikulec iznenaditi Andreu brzinskim makeoverom, a Andrea pak svoju sestru koja već dugo sanja o novom izgledu svoje bljedunjave blagovaonice.

Dok je Andrea nestrpljivo iščekivala promjenu koju će doživjeti blagovaonica njezine sestre, tim Mirjane Mikulec radio je punom parom.

U ograničenom vremenskom roku dizajnerica Mirjana Mikulec uspjela je napraviti željene promjene koje su donijele novi namještaj, nove boje i detalje u dnevnu zonu u kojoj prevladavaju neutralni tonovi bijele s crnim i sivim akcentima. Narančaste tapecirane stolice unijele su toplinu u ovaj prostor.

Osnovna promjena u ovom prostoru bila je zamjena dotrajalih stolaca i stola. Odabran je okrugli stol kojim je svojim oblikom praktičniji za skučenu kvadraturu a to je omogućilo i odabir širih i udobnijih stolaca. Blagovaonica nema adekvatno riješeno osvjetljenje pa se i taj problem riješio jednostavnim postavljanjem lustera inspiriranog industrijskim dizajnom.

Dizajnerica je odlučila obnoviti i zid pored garniture za sjedenje koji se često prlja. Zato je dobio novi sloj perive boje, a drugi zid zanimljive i praktične detalje.

Pogledajte u video prilogu kako je tekao makeover!

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

Komentari