HOME STAGING: usluga koja će pomoći vlasnicima da lakše prodaju svoju nekretninu

Poznato je da će kupac prvi dojam o nekretnini koju kupuje stvoriti u prvih desetak sekundi, stoga je bitno pobrinuti se da prostor izgleda što urednije, ali i privlačnije

 

 

Kada prodajete svoj dom, vikendicu ili apartman želite da on u svakom trenutku izgleda impresivno i privlačno potencijalnim kupcima. Stoga je bitno prije nego ga ponudite na prodaju pripremiti ga ne samo čišćenjem i pospremanjem, nego i dotjerivanjem.

Foto: Mario Topić

Agenti za nekretnine i dizajneri takvo dotjerivanje nazivaju home stagingom koje može biti osvježivanje interijera bojom, detaljima ili nekim novim komadom namještaja te ga nude kao uslugu.

Cilj ovakvog uređenja je pomoći kupcima da dobiju dojam kako bi bilo živjeti u stanu što se u praznom prostoru doista ne može postići.

FOTO: Almmir Fakić

S druge strane, vlasnici stanova, apartmana i vikendica ovako će brže naći kupce. Na odluku o kupovini najviše će utjecati uređenje dnevnog boravka i blagovaonice te spavaće sobe.

FOTO: Mario Topić

U svakoj epizodi emisije Tražimo dom mogli ste vidjeti kako funkcionira home staging i kako se nekretnina mijenja nakon ovog dizajnerskog zahvata.

Osim na dnevne boravke, spavaće sobe i blagovaonice, naglasak je u emisiji bio i na dotjerivanju  balkona i lođa na što su kandidati pozitivno reagirali. U kratkom vremenu je ekipa Tražimo dom bezlične stanove uredili i osvježila za pokazivanje.

FOTO: Ivan Črepić

Fotografije vašeg uređenog stana sigurno će zaintrigirati kupce pa vam predlažemo da nam se javite za sudjelovanje u drugoj sezoni emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“!

Kontakt mail: nekretnine@mmi.hr

Mirjana MIkulec nekretnine

 

 

 

 

 

 

Komentari