DODIR LUKSUZA: stolna lampa od popularnog mramora za svaku prostoriju doma

Moderni interijeri traže dašak luksuza i raskoši te klasike. Nju je najlakše postići popularnim uzorkom mramora, koji se sve češće pojavljuje i na – rasvjeti!

 


InDizajn je uvijek u potrazi za novim, zanimljivim detaljima za dom. A najsretniji smo kada ti detalji pored dekorativne, imaju i veliku praktičnu ulogu. I naravno, kada imaju originalan dizajn koji će svaki interijer učiniti posebnim.

Na Amazonu smo pronašli stolnu lampu u neočekivanom materijalu od pravoga mramora te geometrijskog dizajna. Tako popularni mramor možete imati osim na keramici i na radnoj površini i na rasvjeti.

To će vašem interijeru – dnevoj sobi, hodniku, spavaćoj ili radnoj sobi dati dozu luksuza i profinjenosti, a geometrijski, pročišćeni oblik dozu decentnosti.

Foto: Amazon

Ovom modelu koji je kreirao brend Artsolute, bududći da se sastoji od jednog komada, bez sjenila i stalka, nije potrebno sastavljanje, nego samo utičnica na koju ćete je spojiti.

Unutar svjetiljke je prigušiva LED dioda s upravljanjem da dodir. Lampa daje tri vrste svjetla – ‘topli sjaj’, ‘hladno bijelo svjetlo’ i ‘neutralno dnevno svjetlo’ čija jačina se može regulirati. Tako možete i odabrati svoju omiljenu boju svjetla i imati ugodnu rasvjetu po svojoj mjeri.

Foto: Amazon

Cijelo tijelo ove kompaktne svjetiljke izrađeno je od tanke mramorne ploče s mekanim mat završnim slojem i jasnim mramornim žilama koje naglašavaju ljepotu ali i dramu prirodnog kamena.

 

Foto: Amazon
Komentari