Odmor bez kompromisa: mobilne kućice u kojima je ljepše nego u hotelu

Ideja kampiranja svima je primamljiva – sviđa nam se jednostavan i opušten način života u okruženju prirode. No rijetko kada se odlučimo na to jer je prva pomisao neudobnost. No, ako šator ili kamp kućicu zamijenite mobilnom kućicom, dobit ćete potpuno novu dimenziju kampiranja, a prije svega komfor. I moći ćete u takvoj kućici odmarati tijekom cijele godine!

 

 

Trend kampiranja koji je posljedica naše želje da živimo barem na godišnjem odmoru što opuštenije i jednostavnije, okruženi prirodom, pokazao nam je ljepotu i funkcionalnost novih modela nastambi. I uklonio, između ostaloga, i predrasude vezane za kampiranje. Nove, moderne mobilne kućice prije svega su odgovor za sve one koji su bili skeptični prema kampiranju i premišljali se oko ovakvog načina odmora upravo zbog skučenih šatora i kamp kućica. A ljubitelje kampiranja pak nije trebalo posebno nagovarati da iz kamp kućica i šatora presele u mobilne kućice. Jer, kada se jednom nađete u njima, poželite u njima boraviti u bilo koje doba godine. A to kućice koje vam ovaj puta predstavljamo u potpunosti omogućavaju!

 

Komforne, udobe, opremljene…

Već i na prvi pogled, svojim eksterijerom i pročeljem mobilne kućice plijene pažnju, tako da su pored glavnog aduta – pokretnosti odnosno činjenice da se mogu premještati, dobile još niz jakih aduta. Dakle, kompromisa s mobilnim kućicama nema! Stoga se u naseljima za odmor sve češće mogu vidjeti mobilne kućice, koje imaju doista sve – od lijepo uređenog i funkcionalnog interijera nezahtjevnog za održavanje i maksimalnog komfora, pa do osmišljenog eksterijera koji pored uređene okućnice i terase ima i parkirno mjesto za automobil.

 

MOBILNA KUĆICA TRIO LINK / Foto: Nord Produkt

 

Nema brige oko namještaja i stiliziranja

Ono što svi vole kod mobilnih kućica jest činjenica što je sve osmišljeno do posljednjeg detalja. Kućice dolaze potpuno opremljene– potrebni su vam samo vaša odjeća, posteljina i posuđe te odmor iz bajke može početi.

Tako štedite dragocjeno vrijeme u opremanju, a pritom ne morate brinuti o estetici jer danas mobilne kućice osmišljavaju arhitekti koji itekako paze ne samo na eksterijer i oblik kućice nego i interijer. Proizvođači uvijek nude nekoliko modela, tako da uvijek imate mogućnost izbora.

 

MOBILNA KUĆICA SKI / Foto: Nord Produkt

 

Lijepe izvana i iznutra

Odabrali smo za vas dvije super kućice koje stvara Nord Produkt, domaća tvrtka koja je vodeći proizvođač mobilnih kućica u Hrvatskoj i jedan od značajnijih domaćih proizvođača namještaja i opreme za kuhinje i kupaonice. Upravo su mobilne kućice i vile ono što zaokružuje priču cijele proizvodnje ove tvrtke. Ljubitelji kampiranja, prirode, svi željni mirnih i opuštenih vikenda, kao i oni koji vole lijepe interijere, s ovim kućicama doći će na svoje.

Odlikuje ih moderan dizajn i vrhunska kvaliteta te pažljivo odabrani materijali kao i visoka razina inovativnosti. Kućice omogućuju privatnost i udobnost – odmor u kampu u komfornim uvjetima koji su uobičajeno rezervirani za hotele.

 

MOBILNA KUĆICA TRIO LINK / Foto: Nord Produkt

 

KUĆICA TRIO LINK 

  • mobilna kućica koja se sastoji iz dva dijela te se lakše prevozi po manje pristupnim terenima
  • kućica ima izuzetno dobro iskorišten prostor – sastoji se od dva zasebna apartmana, a u svakom može odsjesti po jedna manja obitelj
  • svaki dio ima svoju kupaonicu, kuhinju s mjestom za blagovanje, master sobu i kupaonicu

 

 

MOBILNA KUĆICA SKI / Foto: Nord Produkt

 

ZIMSKA KUĆICA SKI

  • izuzetno prostrana mobilna kućica
  • veliki dnevni boravak s kuhinjom
  • stvorena za uživanje
  • potpuno prilagođena zimskim uvjetima – pogodna za cjelogodišnji boravak, čak i u planinskim uvjetima zbog dodatne izolacije podova, odlične termoizolacije zidova i ojačane krovne konstrukcije zbog snijega

 

Sve dodatne informacije o Nord mobilnim kućicama možete saznati na www.nord.hr/mobilne-kucice

 

PROMO

Komentari