Kako da vam boravak kod kuće bude što ugodniji? Imamo nekoliko savjeta s Instagrama

Ako ste i vi jedni od onih koji u zadnje vrijeme borave kod kuće više nego inače, imamo par savjeta kako da vam bude još ugodnije.

 

Ostani doma! Jedan je od najboljih savjeta koji smo svi skupa objeručke prihvatili. Dom je naše utočište, mjesto gdje jedeno, spavamo, zabavljamo se, radimo – živimo svaki dan.

Kako bi nam boravak kod kuće bio još ugodniji, inspiraciju smo pronašli na Instagram profilima poznatih bloggerica i stilistica interijera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Interior Design & Decor (@homeadore)


ŠTO VAM JE SVE POTREBNO?

I nije toliko teško postići ugodnu atmosferu.

Ako je vaš dnevni boravak mjesto gdje se svi okupljaju, onda osigurajte dovoljnu količinu jastučića i nekoliko dekica različitih tekstura. Ne samo da će utopliti ugođaj, one će biti itekako korisne kada navečer upalite omiljeni film.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marzena Marideko (@marzena.marideko)

Birajte jastučiće čije se navlake mogu skinuti i oprati. Osim toga, imate puno više mogućnosti za igranje s bojama u interijeru, kao i atmosferu koju želite postići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Interior Design & Decor (@homeadore)

Imate li namještaj u neutralnoj boji, imate više mogućnosti. Možete ostati u istom tonu pa ćete izabrati bijelu, bež ili sivu za jastučiće koji će se opotpuniti cijeli dojam. Baš kao što to rade i stilisti interijera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Silje Spilde (@fruspilde)

Ako pak želite osvježiti svoj dom i ubaciti malo boje, uz monokromatsku bazu to neće biti nikakav problem pa imate mogućnost kombiniranja cijelog spektra boje po vlastitom izboru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeena Shah 💗 East London (@heartzeena)

Nemojte zaboraviti ni na tepih u dnevnom boravku, koji ne samo da će umanjiti buku, već će zaštititi i vaš pod. Osim toga, birajte tepihe koji su laki za održavanje i koji se lako mogu usisati ili oprati kako se prašina, bakterije i grinje ne bi skupljale u vašem domu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Judith | Interior Blogger (@huizedop)

Kako volimo biti praktični, osigurajte si i stoliće u nekoliko veličina kako bi rasporediti grickalice, sitnice i dekoracije.

I ne zaboravite na završni detalj – rasvjetu. Izaberite stolne ili podne lampe s prigušenom rasvjetom ili upalite mirisne svijeće, koje će osim romantične atmosfere dati i ugodan miris. Naravno, pritom pazite da sigurnost.

Na vama je još jedino da se inspirirate nekom od ovih ideja s Instagrama i svoj boravak kod kuće pretvorite u pravu uživanciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Inspi_Deco (@inspi___deco)

 

Komentari