I vi možete pronaći mjesto za vešeraj u svome domu

Čini vam se nemoguće naći u svome domu dodatni kvadrat kako biste osmislili prostor u kojem ćete objediniti odlaganje, pranje i sušnje rublja te skladištiti sredstava za pranje? Mi ćemo vam dokazati da rješenje – uvijek postoji!

Sam spomen riječi vešeraj asocira nas neka davna prošla vremena i nama danas nešto nedostižno, naročito u vrijeme kada se u svega 50-ak kvadrata smještaju, pored dnevne zone i po dvije spavaonice. Noviji trendovi u uređenju interijera pokazuju nam kako je moguće uštedjeti ne samo na kvadratima za dodatnu sobu u stanu, nego i prostor u kojem bi objedinili nekoliko funkcija vezanih uz održavanje rublja. Sada odlaganje rublja, pranje i sušenje kao i skladištenje sredstava za pranje i čišćenje može biti na jednom mjestu.

Moguće je stvoriti zaseban prostor unutar kupaonice koji bi činio jednu funkcionalnu cjelinu, kao što to pokazuju neke od fotografija u našoj galeriji. Možete se uvjeriti kako, osim u kupaonici, vešeraj može biti u hodniku, ispod stepeništa, u garaži, kuhinji… Mnogi arhitekti danas prilikom adaptacije doma iskorištavaju i dio prostora za garderobne ormare te ostavu kao sjajno rješenje za vešeraj. Dovoljan je samo jedan kvadratni metar prostora!

Gdje sve možete smjestiti vešeraj pogledajte u našem videu, u kojem ćete saznati i kako odabrati prave aparate, kako maksimalno uštedjeti na prostoru te na što sve trebate paziti prilikom gradnje i namještanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari