GLAMUR ZA PREDJELO: evo kako dekorirati stol za proslavu Nove godine

Blagdanski stol i dekoriranje istog omiljena nam je aktivnost u prosincu. Bit blagdana je u okupljanju dragih ljudi, a blagdanski stol savršeno je mjesto za to. Kako bi vam plakšali pripreme za dekoriranje povodom Nove godine, svoj dizajn predstavlja vam tim Altere.

 

 


Više nije dovoljno imati bor i staviti neke ukrase na njega. Mnogi imaju veće ambicije za slavljenički dekor, a ako vam trebaju nove ideje i savjeti, Altera, vodeća tvrtka u iznajmljivanju paviljona i organizaciji evenata, ponudila je savršenu opciju.

blagdanski stol
Foto: Best man studio

„Ne želimo da naši domovi zadovoljavaju minimalne standarde za blagdansku sezonu. Želimo da budu potpuno obavijeni veseljem i da izgledaju bajkovito. Postoji mnogo tema koje možete pratiti kada je u pitanju blagdanski dekor, ali u nastojanju da vam malo olakšamo predstavljamo vam glamuroznu ideju za ukrašavanje s našim potpisom, a koju nije teško realizirati.

Bilo da planirate kupiti novi dekor, dotjerati stare favorite ili napraviti sami neke ukrase, sigurno ih možete uklopiti u našu ideju.“– objasnila je Ivana Škrlec, CEO tvrtke Altera, koja je jedna od dobitnica Nagrade najboljim poduzetnicama 2022. godine.

blagdanski stol
Foto: Best man studio

Ono što savjetuju stručnjaci je da odabir ukrasa mora odgovarati svečanoj temi koja se proteže cijelim interijerom, a paleta boja funkcionirati sa svime što se već nalazi u prostoru.

Kada je riječ o glamuroznom dekoru blagovaonice, koji kao trend predstavlja Altera, odličan odabir je stakleni servis u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Njima pridružite baršun koji možete upotrijebiti kao naglasak u vidu ukrasnih vrpci ili pak stolnjaka. Središnji dio stola ključni je dio ukrašavanja i diktira ostatak dekora. Središnji ukrasi mogu uključivati ​​vazu i pregršt sezonskog, zimskog cvijeća, svijeća ili božićni vijenac isprepleten bajkovitim lampicama.

Upamtite, kada se radi o blagdanskim ukrasima za stol, uvijek započnite sa središnjim dijelom. To će vam pomoći da dobro razvijete svoju temu.

blagdanski stol
Foto: Best man studio

Važno je da ukrasi budu proporcionalni vašem stolu, a stol ne bi trebalo pretrpati jer će vam trebati dovoljno mjesta za posluživanje hrane. Poigrajte se s visinom i teksturom za dodatni naglasak.

NAJSLAĐI BOŽIĆ IKAD. Blagdanska rapsodija by Mirjana Mikulec

10 novogodišnjih odluka za bolji i ljepši dom

Foto: Best man studio

Foto: Best man studio

Bez obzira je li vaš stil ukrašavanja minimalistički ili volite i pretjerati, vodite se osnovnim pravilom – paleta boja mora biti usklađena inače ćete dobiti cirkus.

Foto: Best man studio

Foto: Best man studio

Foto: Best man studio

 

Komentari