BOŽIĆNI STOL SA STILOM: nudimo vam fantastične ideje za uređenje u zadnji tren

Bez obzira na to što ćete možda ove blagdane u svome domu okupiti znatno manji broj gostiju, nemojte odustati od svečanog stola. Kako bismo vas potaknuli da u uskom krugu svoje obitelji ipak imate trpezu dekoriranu za pamćenje, nudimo vam najbolje ideje

 

 

 

Svaka blagdanska tradicija uključuje i okupljanje obitelji, rodbine i prijatelja oko stola. Iako će se ove godine vjerojatno za svakim stolom naći znatno manji broj osoba, to nije razlog da on ne bude bogat kako ponudom jela i pića, nego i dekoracijama.

Foto: Onekinddesign
Foto: Onekinddesign

Prigodni detalji i motivi uvijek doprinose posebnoj, svečanoj atmosferi za stolom, ali i izvor su velike radosti i otvaraju naša srca za druženje i zajedništvo. Tako stol, pored božićnog drvca i jaslica postaje centralno mjesto božićnog okupljanja i postaje izvor dobre atmosfere te lijepih i nezaboravnih trenutaka.

Foto: Onekinddesign

Ako još niste ništa isplanirali oko uređenja svoga blagdanskog stola, nudimo vam inspiraciju u kojoj glavnu riječ imaju tradicija, priroda i jednostavnost.

Uz ovakve ideje, koje je lako ostvariti uz pomoć stvari koje već imate u svome domu lakše ćete započeti svoju blagdansku čaroliju u blagovaonici zbog koje će se svi osjećati posebno.

Foto: The Architecture Designs

 


 

Komentari