Zavirite u stan koji je uredio naš poznati modni dizajner

Zavirite u starograđanski stan u centru Zagreba od 90 četvornih metara koji je uredio Aleksandar Šekuljica, dio modnog dvojca Elfs.

 

Aleksandar Šekuljica potpisuje uređenje stana u centru Zagreba. Stan se nalazi u staroj historicističkoj zgradi i njegovo uređenje odiše autentičnim duhom. Dizajner je stilsku točku na i osigurao mnoštvom zlatnih detalja i ukrasa. upravo vješto kombiniranje hrabrih i osebujnih komada osiguralo je željeni efekt.

No, Aleks je mislio i na kvalitetan odmor. Zato je intimniji dio stana izdvojen od dnevne zone. U ovom dijelu stana  nalaze se spavaća soba, garderoba, kupaonica i balkon.

Šećer na kraju je hodnik. Ovaj velik ulazni prostor osvaja stilom već pri prvom koraku, ali njegova je uloga puno veća od toga. Hodnik skriva praktičnu zonu s vešerajem i wc za goste, ali i funkcionira kao raskrižje u stanu.

Stan u svojoj cjelini svakako uspješno spaja funkcionalnost, stil i čini odvažnu, ali udobnu oazu za vlasnike. No, od ideje do realizacije puno toga se promijenilo, a krajnji rezultat, priznaje Aleks, potpuno je drugačiji no što je očekivao.

Sudeći po svemu kreativnog Aleksa još ćemo viđati u ulozi dizajnera interijera i već se veselimo novim projektima. Ne sumnjamo da će nas ponovo osvojiti svojim odvažnim kombinacijama i miješanjem stilova.

Komentari