ZA ODMOR IZ SNOVA: kamena kuća na Pagu s bazenom i pogledom koji oduzimaju dah

Kamena kuća za odmor na otoku Pagu ima toliko aduta da ne znamo od kuda bismo krenuli: privatnost i uživanje daleko od buke iz susjedstva, kameno pročelje, prekrasan bazen s terasom koja nudi senzacionalan pogled, nekoliko originalnih kutaka u eksterijeru za potpun užitak…

 

 

Naša obala nudi sve zanimljvija mjesta za odmor, bilo da je riječ o ukusno i funkcionalno namještenim apartmanima, raskošnim vilama ili šarmantnim kamenim kućama. Sve ove vrste smještaja imaju svoju priču i jedinstvene su na svoj način.

Foto: Airbnb.com

Upravo takva je i kamena kuća na otoku Pagu, u blizini malog ribarskog mjesta Miškovići. Kuća za odmor nalazi se izvan mjesta te nudi tišinu i potpunu privatnost, prekrasno uređen eksterijer s nizom sadržaja dok njezina unutrašnjost maksimalan komfor te šarmatno uređenje insprirano rustikom i shabby chicom.

Foto: Airbnb.com

Prevladavaju prirodni materijali – kamen i drvo, a vanjski otvori u plavoj boji povezuju cijelu priču s okolišem i mediteranskim štihom.

Foto: Airbnb.com

Kuća je smještena na uzvisini te ima izravan pristup plaži, no tu je i bazen napravljen na velikom kamenom platou okruženim mediteranskim zelenilom te cvijećem. Izduženi tlocrt pružio je mogućnost da sve prostorije u kući  dnevna soba s kuhinjom te dvije spavaonice izlaze na terasu i nude pogled na more i dio otoka Paga.

Foto: Airbnb.com

 

Komentari