Već se vidimo na odmoru u njoj: mala drvena kuća od svega 43 četvorna metra

Već razmišljate kamo biste mogli na odmor u jesenskim i zimskim danima? Ili planirate gradnju kućice za odmor? Vjerujemo da će vam mala drvena montažna kuća u unutrašnjosti Švedske, u jednom vikend naselju, biti sjajna inspiracija

 

 

Mali prostori zadaju muke prilikom uređenja, no imaju neku posebnu draž, naročito ako smo se posvetili njezinu izgledu. Ovaj puta vam predstavljamo baš jedan takav interijer od svega 43 četvorna metra. Kućica se nalazi u planinskom ljetovalištu u Švedskoj, u vikend naselju ispunjenom istim takvim nastambama. Izvana je kućica nalik na sve druge u naselju, no njezina unutrašnjost otkriva prekrasan interijer u koji se lako zaljubiti već na prvi pogled.

Iako skromne kvadrature, kuća u svome sastavu ima dnevni boravak u kojem je i kuhinja te dvije male sobe za spavanje i kupaonicu. Njezino uređenje inspirirano je skandinavskim dizajnom, tako da prevladavaju neutralne paleta sivih tonova te bijela, uz dodatke akcenata u crvenoj, koja je dala živost i temperament interijeru. Toplina je unesena krznenim prekrivačima i prirodnim materijalima, prije svega drvenim površinama, koje se nalaze u svakoj prostoriji kuće, čak i na stropovima. No, lamperija na stropu pobojana je u bijelo, kako bi interijer izgledao prostraniji.

 

 

Komentari