TROSOBNI STAN OD 55 KVADRATA: topli smeđi i zlatni akcenti unijeli su novi život u bljedunjavi interijer

Primjer malog trosobnog stana uređenog u skandinavskom stilu pokazuje kako se u prostoru s tek nekoliko akcenata može postići osvježenje te unijeti toplina  i ugoda. Zavirite u ovaj šarmantni prostor na posljednjem katu jedne stambene zgrade u Stockholmu i uvjerite se!

 

 

Vodimo vas u mali trosobni stan od 55 četvornih metara koji ima netipičan tlocrt – u interijer se ulazi stepeništem iz donje etaže. Već sa stepeništa pogled se pruža na otvoreni centralni prostor – dnevni boravak s blagovanjem te mini hodnik. Iz hodnika se ulazi u malu teen sobu, a iz dnevnog prostora u također površinom vrlo malu kuhinju te spavaću sobu.

Foto: Alvhem Mäkleri & Interiör

Savršeno iskorišten prostor

Interijer skromne kvadrature i specifičnog, izduženog tlocrta te blago nakošenog krova izvrstan je primjer kako se u ovakvom interijeru može jako dobro iskoristiti prostor. Pored toga, interijer je i sjajan primjer i inspiracija svima onima koji vole skandinavski stil ili im je dom uređen u sivo-bijelim tonovima, kako mogu unijeti toplinu i dodatnu dozu šarma u njega.

Foto: Alvhem Mäkleri & Interiör

Vlasnici ovoga stana to su učinili presvlačenjem garniture za sjedenje – sofe i fotelje u toplu, zemljanu nijansu zagasito narančastog baršuna te ukrasnim jastucima u sličnim tonovima, kao i unošenjem zlatnih elementa, prije svega klub stolića.

Na dijelove zidova u obje spavaće sobe stavljene su tapete s decentnim cvjetnim motivima što je doprinijelo ovoj atmosferi, ali i romatničnom štihu u prostoru.

 

Komentari