Stan koji ima sve što treba: sklad, ugodu, privlačnost i francuski chic

Dvosobni stan u Parizu, smješten u historicističkoj zgradi odiše šarmom i opuštenošću kakve nije lako postići u opremanju interijera. I mnogi dizajneri se muče s time, no francuskom studiju 10 sur dix je to pošlo od ruke

Obiteljski stan u Parizu koji se sastoji od dnevne zone, spavaće sobe te hodnika i toaleta prava je mala oaza šarma i dobrog ukusa. Dizajnerski studio 10 sur dix dobio je u zadatak osmišljavanja idejnog plana za oronuli interijer koji je zahtijevao, osim temeljite adaptacije i neke prostorne preinake, kako bi postao funkcionalniji, moderniji i zadovoljio potrebe stanara.

Tako je zid koji je dijelio  hodnik od dnevne sobe umjesto vrata dobio dva velika prolaza tako da taj prostor postaje povezan u jednu cijelinu. Također, izvršena su još dva povezivanja prostora – kuhinja je rušenjem zida postala dio dnevne zone, a kupaonica dijelom spavaće sobe.

Ovako je stan maksimalno prilagođen potrebama vlasnika i njihovom načinu života. Novim uređenjem sačuvani su neki stari komadi namještaja koje su imali, a njima su dodani trendi komadi. Dodatni trendi element je unošenje tamnoplave i tamnozelene boje u dnevnu zonu, kako i moderne rasvjete koja plijeni pažnju. Sve to čini koherentnu cjelinu u stanu koji možemo ocijeniti čistom peticom.

Komentari