SPOJ STAROG I NOVOG: zavirite u fantastično eklektičan stan mladog para

Ponekad je nespojiva kombinacija baš ono što vam treba. Spoj starog i novog, popravljenog i naručenog po mjeri, spoj tekstura i uzoraka… sve to čini dom mladog para upravo onakav kakvi su i oni sami – svoji i posebni!

 

Upoznali su se, zaljubili i odlučili kupiti stan. Takav je scenarij većine mladih parova. Na početku svakog zajedničkog života, dolazi i pitanje budgeta oko uređenja stambenog prostora. E tada na vidjelo dolazi kreativnost i snalažljivost.

Inspiraciju smo ovoga puta pronašli u dvoetažnom starogradskom stanu od 65m2 u središtu Madrida. Većina budgeta je otišla na renovaciju, a napravljeno je i novo stubište koje je praktičnije za korištenje i svakako se bolje uklopilo u estetsku viziju novog doma.

Foto: Myriam Yeleq / Planete Deco / Micasa

>> Kuća od 64 kvadrata: nekadašnja štala postala je moderan dom za dvoje

Stan je uređen u eklektičnom stilu, idealnoj kombinaciji starog i novog, a uz pomoć dizajnera interijera Andrésa Medine iz studija Decorando tu Espacio, pronašli su komade namještaja iz 50-tih i 60-tih godina koji su se idealno uklopili u sam interijer.

Dnevna soba prava je kombinacija stilova, boja, uzoraka i umjetničkih djela. Vintage stolci, obnovljeni i postavljeni u blagovaonici, kao i metalni žuti visoki stolci, dali su kuhinjskom prostoru šarm jer je ostatak rađen po mjeri – jednostavne, čiste plohe dale ravnotežu cijelom prostoru. U spavaćoj sobi obratite pozornost i na zanimljivu rasvjetu, a kupaonica se lijepo ugnijezdila pod kosi krov.

Foto: Myriam Yeleq / Planete Deco / Micasa

Zavirite u ovaj odličan stan na dvije etaže i inspirirajte se nekom od njihovih ideja!

 

 

Komentari