Šarmantna kuća na selu u koju bismo odmah uselili!

Sanjate li o kući na selu? Sigurni samo da niste jedini…

 

Kada nastupne nesigurna vremena, vraćamo se onome što znamo i gdje se osjećamo sigurno. Zadnjih par godina trend vraćanja života na selo je u porastu, tako da se obnavljaju i mnoge stare kuće. Jedan takav primjer pronašli smo u renoviranoj kući na jugu Francuske, no stilom bi se lako mogla smjestiti na naše područje – na primjer u Istru.

Kuća na selu Foto: studio za dizajn interijera MHNA

Uređena u eklektičnom stilu, ova kuća prepuna je šarmantnih i osobnih detalja. Arhitekti su sačuvali postojeće elemente poput masivnih stupova, lukova i greda. Crno-bijele stilske odrednice protežu se cijelim interijerom i tako tvore okosnicu stila.

Fokus je usmjeren na zone za druženje – kako u interijeru, tako i u eksterijeru.

Tako je dnevna zona organizirana u otvoreni koncept te uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevnu sobu uz nezaobilazni kamin. Jednako je važan vanjski prostor za druženje, te okućnica s bazenom za uživanje na suncu.

Kuća na selu Foto: studio za dizajn interijera MHNA

Spavaće sobe su zato pune boja – jedna je u plavim, a druga u ružičastim tonovima. Vlasnici su svaki kutak kuće ispunili osobnim detaljima, tako da se tu našlo i umjetničkih djela, skulptura, knjiga… svih onih sitnica zbog kojih je život ugodniji.

Zavirite u galeriju i potražite inspiraciju.

Izvor: Planete Deco

Komentari