Moćna kombinacija čini čuda: ružičasta i zelena u ženskom interijeru

Ružičasta i zelena u interijeru na prvu nam se i ne čine tako dobar spoj, zar ne? No, kada zavirite u ovaj prekrasan dvosobni ženski stan u Kijevu sve vaše sumnje će nestati. “Trik” je odabiru pravih nijansi te vještom dizajnerskom doziranju

 

Ovaj stan od 55 četvornih metara plijeni pažnju svojom elegancijom, profinjenošću, ženstvenošću ali i kolorističkim odabirom. Ružičastu volimo kombinirati s ostalim pastelnim nijansama, kao i onim neutralnim – crnom, bijelom i crnom, no s tamno zelenom baš i ne.  I to zato što nam se čini spojem koji bi djelovao odviše napadno te rezultirao neukusom. No, ako se odaberu prave nijanse te se one usklade s ostalim bojama u prostoru sve može ispasti fantastično. U to se možete uvjeriti na primjeru dvosobnog stana u Kijevu koji vam predstavljamo. Dizajnerica Dinara Jusupova iz U-STYLE studija odlučila se za nježnu i svjetlu nijansu ružičaste te smaragdno zelene, koja je ove godine najavljena kao veliki trend u interijerima. Ružičasta je dala ženstvenost i prozračnost, a zelena dubinu i karakter.

Kako se s ovim nijansama ne bi pretjeralo, kupaonica je ostavljena u sivo-bijelim tonovima s dodanim upečatljivim akcentima crne.

Interijer se sastoji od male dnevne zone i spavaće sobe te kupaonice s toaletom, garderobe i vešeraja. Kako bi se dobile ove dvije zadnje prostorije, dizajnerica je oduzela dio dnevne zone kao bi unutar spavaonice dobila pregradni prostor s garderobom. Ostava u hodniku prenamijenjena je za vešeraj i dodatni skladišni prostor te odlagalište aparata i sredstava za čišćenje.

 

 

Izvor: U-STYLE

Komentari