Mali studentski stan od 26 kvadrata koji nas je oduševio svojim detaljima

Malo kvadrata, puno inspiracije! Tako bi se ukratko mogao opisati stančić koji krije mnoga kreativna rješenja pa svakako pogledajte našu galeriju.

 

 

Samo 26 kvadrata. Mnogi bi pomislili da je prilično nemoguće namjestiti tako mali stan, a da pritom zadovoljimo sve potrebe vlasnika. No, mladi umjetnik Luciano nas je uvjerio u suprotno jer je svoj mali stan u Rio de Janeiru uredio i do najsitnijeg detalja. I jako je šarmantan!

Iako je malo kvadrata na raspolaganju, dodatni prostor osiguran je zahvaljujući visini prostora tako da je napravljena mala galerija na kojoj je smješten krevet. Dok je ispod galerije smješten ormar za pohranu svih stvari, kao i kuhinja sa šankom.

Višenamjenski namještaj za mali stan s puno stila: komadi koji će stati i u najmanji dom!

Foto: Planete Deco

Puno boja, detalja i osobnih sitnica čine ovaj dom drugačiji od drugih. Umjetnička djela na zidovima, omiljene knjige i šareni detalji dali su živost baznim elementima namještaja.

Foto: Planete Deco

Sve što je smješteno u mali stan, ima svoju funkciju tako da je prostor maksimalno iskorišten. Pogledajte sve ideje i inspirirajte se nekim od kreativnih rješenja!

 

Izvor: Planete Deco

Komentari