KUĆA IZ SNOVA: okružena zelenilom i s impresivnim pogledom na planine

Španjolski Decor Studio oduševio nas je svojim novim projektom, koji vam donosimo u nastavku. Vjerujemo da će i vas kuća s pogledom na planinski krajolik ostaviti bez daha i biti pravi izvor inspiracije.

 


Volimo pronaći i pokazati vam zanimljive, atraktivne i inspirativne projekte drugih studija koji su nam se svidjeli, a vjerujemo da će i većini vas. Ovaj puta pronašli smo jedan takav projekt španjolskog Decor Studija, koji doista zaslužuje pažnju. Uživajte u dobrom dizajnu i inspirirajte se!

Foto: Decor Studio

Junakinja ovoga članka je seoska kuća u Asturiji, regiji na sjeveru Španjolske, koju odlikuje prije svega prekrasan pogled na planinski krajolik kojim je okružena. S obzirom na strmu konfiguraciju terena, kuća se ne može pohvaliti vrtom, ali dvije terase koje ima i nevjerojatan pogled koje one nude, kao i dobar dio interijera preko velikih otvora više su nego dobri aduti da je smatramo posebnom.

Foto: Decor Studio

Dodatna posebnost jest njezina unutrašnjost koja izgleda fantastično. Široki, otvoreni prostori, s velikim vanjskim otvorima sjajno su uređeni te ostavljaju pogled na prekrasan okoliš iz svih soba – drveće i planine u asturijskom gorju.

Foto: Decor Studio

Inspiriran rustikalnim stilom, interijer u kojem glavnu riječ vodi drvo i drugi prirodni materijali te prigušene zemljane nijanse s umirijućim nijansama plave i zelene djeluje vrlo toplo i opuštajuće.

Upravo ove boje prirode – zelena, plava, oker i bež suptilno su integrirane u uređenje, stvarajući sklad između interijera i eksterijera.

Foto: Decor Studio

Veliki otvoreni dnevni prostor na prvom katu sastoji se od kuhinje s otokom koji je zamišljen kao mjesto za brze obroke, boravka i blagovaonice. Iz ovoga prostora izlazi se na terasu i vanjsku blagovaonicu, a ujedno i prostor za opuštanje.

Foto: Decor Studio

Spavaće sobe uređene su decentno i jednostavno, s daškom elegancije, s prekrasno odabranim kombinacijama boja i materijala kao i tekstura.

Foto: Decor Studio
Komentari