Influencerica koja nadahnjuje tisuće: pogledajte divan blagdanski look njezina doma

Dom Amerikanke Haley Jones pravo je vrelo inspiracije za sve u potrazi za dobrim idejama, kao i one koji jednostavno vole lijepo i atraktivno uređene prostore.

 


Amerikanka Haley Jones od modne stilistice postala je interior blogerica sa 170 tisuća sljedbenika na IG profilu @meandmr.jones. 

Cijela priča počela je kada je zasnovala obitelj i sa suprugom počela graditi novi dom. Otkrila je kako uživa u traženju ideja za uređenje svoje kuće i da je za to vrlo talentirana.

Foto: @meandmr.jones

Danas je ona popularna influencerica čijim se savjetima i idejama nadahnjuju svi oni koji uređuju svoj dom ili jednostavno vole pratiti lijepe interijere.

Foto: @meandmr.jones

A u njezinu domu uvijek ima novina koje potiču mnoge da svoj životni prostor učine pravim domom i ugodnim mjestom koje vole.

Foto: @meandmr.jones

Kao što i pretpostavljate, Haleyin profil naročito je gledan za vrijeme blagdana, budući da se vlasnica doista potrudi oko njegovog izgleda.

Foto: @meandmr.jones

Ovog Božića influencerica je svoj dom uredila u tamnijim nijansama no inače, što je jedan od trendova posljednje dvije sezone. Nekada nezamisliva crna prilično je zastupljena u dekoracijama, baš kao i bakrene nijanse narančaste.

Foto: @meandmr.jones
Foto: @meandmr.jones

Crna i narančasta su izvrstan spoj, jer hladnoću i suzdržanost crne utopljava i podiže narančasta, a nju pojačavaju bež i smeđe nijanse. Crna u spoju sa zemljanim nijansama doista sjajno funkcionira.

Foto: @meandmr.jones

Haley je birala crnu i narančastu uglavnom s mat površinama na svim dekoracijama, a u kombinaciji sa zlatnim detaljima i sjajnim površinama dobivaju svečanu blagdansku atmosferu.

Foto: @meandmr.jones
Komentari