Fantastična kuća na moru u kojoj bi rado proveli izolaciju

Kad bi se sada mogli teleportirati u neku kućicu na moru… mnogima je to na pameti u zadnje vrijeme, a mi smo pronašli jednu zanimljivu kuću za odmor u kojoj bi bilo sasvim ugodno provesti izolaciju.

 

I dok želimo da ovo razdoblje što prije prođe, ne preostaje nam ništa drugo nego maštati o nekoj maloj kućici u blizini mora… upravo je jedna takva privukla je našu pozornost, a smjestila se u Cornwallu, na jugozapadu Engleske.

Ova fantastična kuća tik uz more, osmišljena je za obiteljska druženja. Osim roditeljske i dječje spavaće sobe, na raspolaganju je i odličan prostor za druženje otvorenog koncepta. Tu se nalazi kuhinja čistih linija, kao i veliki stol za blagovanje.

Kuća na moru Foto: Blue Waters

Dizajneri interijera izabrali su suvremen namještaj čistih linija, ali prije svega ugodan. Paleta boja je neutralna, te je inspirirana bojama iz prirode što dodaje na prozračnosti samog prostora.

Uz nekoliko ključnih detalja poput dizajnerske rasvjete, kao i kamina koji dominira dnevnom sobom, interijer je stvoren za opuštanje od svakodnevnog stresa.

Više inspiracije pronađite u našoj galeriji.

Izvor: Planete Deco

Komentari