Elegantan i topao dom u kojem se fantastično isprepliću klasika i moderni stil

Vodimo vas u predivan i elegantno uređen interijer koji su prije dvije godine uredili dizajneri iz španjolskog studija Egue y Seta. U njemu je načinom uređenja postignuta ne samo željena elegancija, nego i udobnost i toplina

 

 

 

 

Interijer u koji vas danas vodimo izvrstan je primjer kako se u modernim elegantnim interijerima može postići toplina i udobnost. U ovom slučaju za to su zaslužni dizajneri iz španjolskog studija Egue y Seta.

Prostrani stan od 90 četvornih metara nalazi se u Barceloni i sastoji od velike dnevne zone te dviju spavaćih soba kojima odiše trenutno vrlo popularna i tražena atmosfera hotelskih soba.

Foto: Vicugo

Dnevna zona sastoji se od dvije velike prostorije povezane s dva velika otvora, a pažnju plijene spušteni stropovi. U kuhinji i blagovanju su to moderni drveni stropni paneli u koje je integrirana led rasvjeta, a u dnevnom boravku su to stropne grede pobojane u bijelu boju.

Foto: Vicugo

Spuštenim stropovima s led svjetiljkama stvorio se vješto efekt lažnog krovnog stropa. Čitav prostor oplemenjen je drvom te akcentima u smirujućim i istovremenom osvježavajućim nijansama zelene, ljubičaste i plave.


 

Komentari