InDizajn s Mirjanom Mikulec (S8E8)

U novoj epizodi otvaramo vrata stana u Amsterdamu koji su vlasnici, oboje umjetnci, opremili sami. Ako ste ljubitelj preuređivanja i renoviranja starog namještaja, zasigurno ćete pronaći mnoštvo ideja koje ćete željeti isprobati.

Spadate li ipak među one koji radije stvaraju nešto novo, pokazat ćemo vam kako izraditi kućicu za mačku koja će vaš dom zasigurno uljepšati, a vaš će je četveronožni ljubimac obožavati. Godinu koja se polako približava kraju obilježili su mnogi trendovi i inovacije, a čini se da ni 2016. neće razočarati ljubitelje noviteta i interijera – otkrivamo koji će materijali, oprema i tehnologija vladati interijerima.

Rubrika Stvaramo dom ovog je tjedna rezervirana za opremanje spavaće sobe u nježnim, pastelnim tonovima, a možete pogledati i kako je proteklo opremanje dječjeg doma u Puli u sklopu humanitarne kampanje Lidla Hrvatska i P&G-a “Reci DA!”. Ovotjedna natjecateljica u rubrici Dizajner na jedan dan dobila je zadatak opremiti dnevni boravak, a kako se snašla s opremanjem ove prostorije pogledajte u novoj epizodi emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec.

Komentari