InDizajn s Mirjanom Mikulec (S23/E3)

Ekipa Indizajna pripremila je još jednu zanimljivu epizodu. Vrata svog doma u okolici Zagreba otvorila je menadžerica Simona Zavratnik i pokazala svoju betonsku ljepoticu čija je izgradnja trajala skoro tri godine. Provest ćemo vas kroz proces uređenja jedne kuhinje i spavaće sobe u obiteljskom stanu u Zagrebu.

Samo nas nekoliko dana dijeli do Uskrsa i nije kasno da dio stana uredite zanimljivim ukrasima od gipsa. Naučit ćete kako izraditi zečiće, uskrsno jaje i vazu za suho cvijeće. Popularni dvoboj Dizajner na jedan dan ugostio je arhitekta Matka Šimića koji je morao odabrati najbolje rješenje za uređenje radne sobe. Natjecale su se mame i kćeri. Poznata televizijska voditeljica Marijana Batinić otkrila je kako je tekao proces uređenja kuhinje na koju ju izuzetno ponosna. Iako je smještena u potkrovlju, pametnim planiranjem iskoristila je svaki dio i doista se može reći da joj ništa ne nedostaje.

Kraj epizode rezerviran je za još jedan makeover iznenađenja. Ovaj put pomoć je trebala gledateljica Katarina koja je novom blagovaonicom željela iznenaditi svoju prijateljicu.


Komentari