Ne znate kako urediti zid iznad kreveta? Nudimo vam 25 sjajnih ideja

Nakon bitke u kojoj smo uspjeli ugurati krevet, noćne ormariće i ormare u spavaonicu koja vapi za malčice više kvadrata, shvatimo da je to tek – pola posla. Dolazi iduća etapa – kako urediti zidove, što staviti na njih… a naročito iznad onoga ‘glavnog’, na kojeg je naslonjen krevet?

 

Isustva dizajnera interijera pokazuju kako za spavaću sobu, u estetskom smislu – najmanje marimo. Zato se u uređenju interijera često ispusti spavaonica – izgled dnevne zone i kupaonice nam je bitniji od onoga prostora u domu gdje spavamo. Ovaj propust možete ispraviti i naknadno malim makeoverom u kojem ćete zidovima dodati dekoracije u vidu tapeta, boja, polica, umjetničkih slika, zidnih lampi, drvenih panela, ogledala… ideja je doista znatno više od uokvirene fotografije s vjenčanja ili naše djece.

A obično je takva fotografija jedino što stavljamo na zid koji je najviše uočljiv u spavaonici – onaj iznad kreveta.  Ako ga pomno osmislimo kombinirajući razne dekoracije i praktične elemente poput polica ili rasvjete, zid iznad kreveta činit će zanimljivu estetsku cjelinu s ostatkom sobe. Zato brinite o bojama, uzorcima i materijalima elemenata kojima ukrašavate taj zid.

U svakom slučaju, nemojte pretjerivati s detaljima niti stavljati previše knjiga na police ako se odlučite za njih, naročito ako imate krevet s visokim tapeciranim uzglavljem.

Da bismo vam olakšali odabir, nudimo vam nekoliko sjajnih ideja.

 

Anajura

 

Atkin and thyme

 

Ave Styles

 

Career Girl Daily

 

Decoholic

 

Dlingoo

 

Dlingoo

 

Futurist Architecture

 

Inrichting Huis

 

Interior Barn Doors

 

Locari

 

Mostardela

 

Murals Wallpaper

 

OMG Decorations

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Apartment Therapy

 

Bloglovin

Komentari